Adakah Vicks dan Cuka Kerja Sebagai kaki Kulat Penyembuhan? Cari Daripada Kebenaran Shocking

Adakah Vicks dan Cuka Kerja Sebagai kaki Kulat Penyembuhan? Cari Daripada Kebenaran Shocking

Apa yang semua orang lakukan apabila mereka pergi ke dalam talian yang mencari kaki Kulat Penyembuhan? Well kebanyakan orang pergi ke Google dan menaip sesuatu seperti Pemulihan kuku jari kaki Kulat Home. Rawatan rumah tidak bekerja dan juga seperti yang sepatutnya, dan itu adalah kerana, baik hanya meletakkan kebanyakan produk bahawa orang yang menggunakan tidak dibuat untuk membunuh kulat. Saya mahu bercakap tentang beberapa ubat-ubatan yang orang cuba dan memberitahu anda bagaimana mereka atau tidak berfungsi.

Kulat kuku adalah teruk hodoh, dan perlu ditangani sebelum ia menjadi di luar kawalan dan merebak ke kuku lain.
Perkara pertama yang kebanyakan orang cuba adalah mandian kaki cuka. Walaupun merendam kaki ke dalam cuka akan membantu untuk membersihkan jangkitan kulat cahaya, ia tidak akan melakukan yang sangat baik pada kulat berat. Tidak ada jaminan bahawa ia juga akan berfungsi sama sekali, dan jangkitan akan pulangan yang paling mungkin. Kos jangka panjang berendam di dalam cuka tidak berbaloi, apabila anda boleh mendapatkan kaki yang lebih baik Kulat Penyembuhan pada kos yang lebih rendah.

Ubat lain yang ramai orang cuba memohon Vicks Vapor Rub untuk kuku kaki mereka. Walaupun sesetengah orang mendakwa bahawa ini membantu, saya telah mendengar cerita-cerita seram tentang kaedah ini. Saya telah melihat gambar-gambar orang yang telah menggunakannya di mana terdapat kuku menjadi lebih gelap, dan juga hitam. Vicks tidak dibuat untuk menyembuhkan kulat kuku jari kaki dan ia tidak boleh digunakan dengan cara itu. Anda boleh cuba ini dikenali sebagai kaki Kulat Menyembuhkan, tetapi saya akan mengesyorkan sesuatu yang berfungsi, seperti penyelesaian kuku topikal semulajadi.

Kuku jari kaki anti penyelesaian topikal kulat berfungsi terbaik untuk merawat jangkitan kulat kuku. Anda boleh mengetahui lebih lanjut dengan menyemak kotak sumber saya di bawah.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar